Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровськгаз: вчасна заміна газового обладнання – ваш комфорт та безпека у майбутньому

Дніпропетровськгаз: вчасна заміна газового обладнання – ваш комфорт та безпека у майбутньому
17 Тра 2022 14:40 | Обласні новини

Опалювальний сезон закінчився, однак вже сьогодні варто замислитися про ефективне та економічне опалення вашого житла на майбутнє.

За словами спеціалістів, якщо ваше газове обладнання працює 10-15 років, його варто замінити на нове та сучасне.

Адже нині все більше людей розуміє важливість ефективного опалення та швидкого нагріву води в будинках – а отже, важливість власного комфорту. Фахівці 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині з радістю допоможуть підібрати необхідні сертифіковані газові прилади під технічні характеристики вашого житла.

Серед широкого вибору обладнання виділяють турецький газовий котел Baymak BYM-SE 24 Fi -компактний двоконтурний настінний газовий котел. Його головні функції — нагрівання води і обігрів приміщення площею до 250 м². Оновлена сучасна система управління інтуїтивно зрозуміла для користувача.

Його основні переваги:

На РК-дисплеї відображається вся необхідна інформація. Гідравлічний вузол з латуні, два роздільних теплообмінника і система діагностики несправностей гарантують користувачеві надійну експлуатацію і забезпечують комфорт. Котел Baymak має мідний первинний теплообмінник. У порівнянні з іншими матеріалами (сталь, алюміній тощо) має вищу продуктивність і економічність за рахунок підвищеної теплопередачі. Сталевий нержавіючий вторинний теплообмінник — високоефективний за рахунок багаторівневого будови (12 пластин) і забезпечує 13,7 л/хв. нагріву проточної води до температури 30°С.

Оставить комментарий

avatar
250