Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДТЕК відновив електропостачання майже для 1 тисячі клієнтів у Дніпропетровській області, що постраждали через бойові дії

ДТЕК відновив електропостачання майже для 1 тисячі клієнтів у Дніпропетровській області, що постраждали через бойові дії
17 Тра 2022 13:40 | Обласні новини

Протягом тижня, з 9 по 15 травня, Дніпропетровщина регулярно зазнавала ворожих обстрілів, через що пошкоджувалась енергоінфраструктура області.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у 972  домівки, які постраждали від бойових дій. А також повністю відновили електрозабезпечення 82 населених пунктів, частково знеструмлених в результаті суботньої негоди.

Протягом минулого тижня на Дніпропетровщині окупанти неодноразово обстрілювали прикордонні території у Криворізькому районі на межі з Херсонщиною. Щоденно енергетики лагодили пошкоджені електромережі та повернули світло для 972 родин у 3 населених пунктах області. У деякі домівки електропостачання доводиться повертати по декілька разів через регулярні обстріли та пошкодження електрообладнання.

Також енергетики повністю відновили електрозабезпечення після негоди, яка пройшла в регіоні протягом 14 травня.  Через дощі та шквальні пориви вітру було знеструмлено  22 310 домівок у 82 населених пунктах Дніпровського, Кам’янського, Криворізького та Синельниківського районів. Пошкоджено 26 повітряних ліній та 455 трансформаторних підстанцій. В той же день фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно заживили всіх масових клієнтів. А у неділю завершили відпрацювання одиночних заявок, повернувши світло в усі домівки жителів постраждалих районів.

Оставить комментарий

avatar
250