Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Понад 4 тис літрів борщу, 5 тис банок каші, більш ніж 6 тис пиріжків: освітяни Солонянської громади готують для захисників

Понад 4 тис літрів борщу, 5 тис банок каші, більш ніж 6 тис пиріжків: освітяни Солонянської громади готують для захисників
17 Тра 2022 15:40 | Обласні новини

Освітяни Солонянської громади об’єдналися із місцевими мешканцями для допомоги фронту. Від початку війни господині щодня готують домашні смаколики для захисників. Борщ, пиріжки, котлети, вареники, солодощі – тисячами літрів, банок, штук.

Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

 «Будемо готувати, доки не отримаємо звістку про Перемогу. Впевнені, що ця допомога додасть сил та натхнення нашим бійцям на передовій. Хочемо бути корисними, кожен на своєму місці», – розповіла одна з господинь, вчителька  початкових класів Ольга.

 Особливого рецепту немає, головне, кажуть, щоб було смачно і з любов’ю. Рекордів не ставлять, хоч і сновигають, як у вулику. Наліпили вже більш ніж 20 тис вареників, зварили понад 4 тис літрів борщу, закрили 5 тис банок каші з м’ясом та напекли більш ніж 6 тис пиріжків. Руки, запевняють, не стомлюються. Адже хлопцям-захисникам точно складніше.

 Нещодавно приготували та передали майже 2 тонни їжі для хлопців на передову. Зокрема, вареники, пиріжки смажені й солодкі, котлети в тісті, різноманітне печиво та солодощі, бутерброди, консервацію. Усе на позиції бійцям доправили волонтери.

Оставить комментарий

avatar
250