Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині затримали учасників злочинної групи (фото)

На Дніпропетровщині затримали учасників злочинної групи (фото)
22 Лис 2021 12:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині припинили діяльність злочинної групи та отримали докази причетності її учасників. Поліцейські встановили, що організував діяльність 30-річний мешканець Дніпра. Він керував та контролював усі дії учасників. «Спеціалізувалися» на вимаганні коштів, поверненні «боргів», залякуванні підприємців для отримання частини їхнього прибутку.

У створеній ним групі була чітка ієрархія, де кожен відповідав за свій напрям – підбір «кадрів» для вчинення злочинів, пошук потенційних жертв з-поміж підприємців, усунення конкурентів на ринку, здійснення психологічного тиску, вчинення злочинів, легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом та силовий блок.

Так, керівниця одного з підприємств звернулася до організатора угруповання, аби той поміг їй позбутися конкурента на ринку. За вказівкою лідера, зловмисники погрозами вимагали від бізнесмена працювати на умовах жінки та сплатити їм так звані «відступні».

Оперативники, слідчі за силової підтримки спецпризначенців КОРД та полку поліції особливого призначення затримали 4-х учасників угруповання. Одночасно із затримання розпочали проведення 26 обшуків за місцями мешкання і знаходження фігурантів, в автомобілях, офісних та складських приміщеннях підприємств, установі банку.

Оставить комментарий

avatar
250