Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Медійники Дніпропетровщини здобули досвід створення та презентації соціальних проєктів

Медійники Дніпропетровщини здобули досвід створення та презентації соціальних проєктів
22 Лис 2021 11:40 | Обласні новини

Журналісти та медіа-фахівці Діпропетровської області 19 листопада за допомогою наукової методики моделювання Simulation World – Reality підвищували свої навички презентацій та шукали нові можливості розвитку медіа.

За фабулою моделювання три різних медіа (колишня комунальна газета, незалежний блогер та політичне видання) розробляли концепції соціальних проєктів, які мали презентувати інвесторам та громадськості.

Цікаво, що в своїх пропозиціях учасники вийшли далеко за рамки медіа-діяльності. Артем Россінський, ведучий новин «Інформатор FM» запропонував побудувати новий міст через Дніпро, гроші на який збиралися за допомогою краудфандінгу. Він зміг переконати і заможних людей, і мешканців міста підтримати свій проєкт. А зіткнувшись з кризою, розробив цікаву стратегію виходу з неї, яка передбачала надання інфраструктурному об’єкту нетипових, але, як з’ясувалося, корисних для людей функцій.

Не менш цікавим шляхом пішли керівники двох інших умовних медіа. Ведуча та журналістка 11 каналу Олена Городецька запропонувала створити освітній проєкт «Кому за 45», який згодом трансформувався у соціальну мережу обміну досвідом та здобуття нових навичок. Цей проєкт отримав широку підтримку інших учасників та викликав жваве обговорення.

Оставить комментарий

avatar
250