Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зв’язківець з Дніпропетровщини — найсильніший в Україні (фото)

Зв’язківець з Дніпропетровщини — найсильніший в Україні (фото)
16 Вер 2021 18:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області учні колективної радіостанції Будинку творчості Покрова продовжують завойовувати радіоефір країни та світу. Радіоспорт став улюбленим для багатьох юних покровчан. І навіть після закінчення школи вони активно продовжують займатися справою до душі та беруть участь у змаганнях.

Випускник колективної радіостанції, майстер спорту з радіозв’язку на коротких хвилях Микола Коробка, став переможцем щорічних Всеукраїнських змагань, котрі збирають найсильніших зв’язківців України. Вихованець Почесного громадянина, незмінного наставника зв’язківців Миколи Голуба, Микола складає серйозну конкуренцію досвідченим радіоаматорам. І змагання, що пройшли у Херсоні, доводять те.

Відкрита першість Чемпіонату України серед школярів до 18 років традиційно збирає сильні команди з усієї країни. Цього року теж взяли участь спортсмени з Рівного, Хмельницького, Чернігова, Києва, Херсона, Волині, Полтави. Микола єдиний на змаганнях, хто представляв Дніпропетровську область і за результатами, у загальному заліку, посів друге місце.

Оставить комментарий

avatar
250