Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині реалізують масштабний медичний проєкт

На Дніпропетровщині реалізують масштабний медичний проєкт
16 Вер 2021 17:40 | Обласні новини

Протягом тижня в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні кращі хірурги зі Сполучених Штатів Америки проведуть 35 операцій. Масштабний медичний проєкт на чолі з професором Гарвардської медичної школи, відомим лікарем клініки Massachusetts General Hospital Геннадієм Фузайловим втілюватиметься на Дніпропетровщині вперше. Лікування та реабілітація – безкоштовні. Протягом кількох місяців мешканці не лише нашої області, але і сусідніх регіонів подавали заявки, аби мати змогу долучитися до благодійного проєкту.

Геннадій Фузайлов проводитиме операції дітям від кілької місяців до 18 років разом з бригадою американських лікарів. Задля цього в Дніпропетровській обласній дитячій лікарні виділили цілий поверх: підготували блок інтенсивної терапії (операційні, перев’язувальні, палати реабілітації, а також необхідне обладнання. До них також долучаться і медики з Дніпра та Кривого Рогу.

В обласній дитячій лікарні щороку приймають три сотні дітей зі складними опіками, тому тутешнім спеціалістам вкрай важливо постійно отримувати нові знання про сучасні стандарти лікування. Бригада з десятьох закордонних фахівців зможе проводити декілька операцій на одній дитині одночасно.

Оставить комментарий

avatar
250