Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині відбудуться два театральні фестивалі

На Дніпропетровщині відбудуться два театральні фестивалі
10 Вер 2021 13:40 | Обласні новини

Восени на Дніпропетровщині відбудуться два театральні фестивалі. Дніпропетровський академічний театр опери та балету організовує «Перехрестя епох». Театр драми та комедії проведе «КУТ-30». Заклади виграли гранти Українського культурного фонду. З держбюджету їм виділили понад 3,5 млн грн, повідомили в облдержадміністрації.

«Дніпропетровський академічний театр опери та балету переміг у номінації «Знакові постаті української культури». Проведуть міжнародний музично-театральний фестиваль «Перехрестя епох», – сказала начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА Наталія Першина. – ДраміКом виграв у номінації «Знакові події історії України». За підтримки УКФ організовують фестиваль сучасного українського театру «КУТ-30».

Фестиваль «Перехрестя епох» відбудеться 20-24 вересня. Його організовують до 150-річчя від дня народження Лесі Українки. Проходитимуть концерти, майстер-класи, творчі зустрічі. На сцену вийдуть як досвідчені артисти, так і молоді митці. Покажуть і прем’єрний балет «Лісова пісня».

Оставить комментарий

avatar
250