Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Завершуємо реконструкцію стадіону біля Межівської опорної школи №1 – Валентин Резніченко

Завершуємо реконструкцію стадіону біля Межівської опорної школи №1 – Валентин Резніченко
10 Чер 2019 10:30 | Обласні новини

На фініші осучаснення стадіону біля Межівської опорної школи №1. Уже готові волейбольний та баскетбольний майданчики, футбольне поле, воркаут-зона. На тренажерах займаються діти. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Діти повинні вчитися в комфортних школах й займатися спортом на сучасних стадіонах. На Дніпропетровщині робимо так: реконструюємо навчальний заклад – оновлюємо біля нього стадіон. На спортивних майданчиках європейського рівня вже тренуються школярі Магдалинівки, Кам’янського, Юр’ївки, Петриківки, Солоного та Синельникового. Незабаром до них приєднаються діти Межової», – розповів голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Спортивний простір європейського рівня створюють біля Межівської опорної школи №1. У воркаут-зоні та на тренажерах займаються діти. Майже готові волейбольне та баскетбольне поля, бігові доріжки з амортизуючим покриттям. Залишилося лише нанести розмітку.

«Що тут було раніше? Трава і двоє воріт. Зараз ми отримали набагато якісніші спортивні умови. Тут і діти краще розвиватимуться, і мені приємніше працювати. Пишаюся і радий, що біля нашої школи такий стадіон», – поділився учитель фізичної культури школи №1 Сергій Малюта.

Оставить комментарий

avatar
250