Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«З нуля» зводимо два корпуси для учнів Слобожанської школи №2 – Валентин Резніченко

«З нуля» зводимо два корпуси для учнів Слобожанської школи №2 – Валентин Резніченко
10 Чер 2019 11:30 | Обласні новини

У центрі Слобожанського кипить робота. Для учнів школи №2 «з нуля» зводять два нових корпуси. Там буде їдальня, спортивна та актова зали, навчальні класи, бібліотека та навіть зимовий сад. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Одне з наших першочергових завдань – забезпечити дітям належні умови для навчання та розвитку. Нині на Дніпропетровщині реконструюємо понад 30 шкіл, перетворюючи застарілі будівлі на сучасні спортивно-освітні простори. У Слобожанському учням доводилось тіснитися у переповнених класах, нині для них «з нуля» зводимо два нові корпуси», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. 

Просторі кабінети, велика спортивна зала та власна їдальня – заповітна мрія дітей та вчителів Слобожанської школи №2. Понад 20 років учні молодших класів займаються у колишній будівлі дитячого садка. Але класи – затісні, місця для їдальні взагалі немає, а проводити уроки фізкультури та відзначати свята доводиться у невеличкому приміщенні.

Оставить комментарий

avatar
250