Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Громади Дніпропетровщини можуть позмагатися за 500 тис грн на втілення своїх проєктів

Джерело: Дніпроода

Громади Дніпропетровщини можуть позмагатися за  500 тис грн на втілення своїх проєктів
15 Кві 2021 15:03 | Обласні новини

Громади Дніпропетровщини запрошують взяти участь у конкурсі проєктів розвитку. Переможець отримає 500 тис грн. Подати заявки можна до 30 квітня. Про це повідомили у департаменті економічного розвитку облдержадміністрації.

«Запрошуємо громади Дніпропетровщини долучитися до всеукраїнського конкурсу. Можна подавати проєкти, які розвиватимуть освіту чи медицину, підприємництво або туризм, екологію, культуру. Організатори підтримають кращі ініціативи», – сказали у департаменті.

Взяти участь у відборі можуть громади з населенням до 70 тис людей. Для цього потрібно до 30 квітня заповнити анкету. А ще – додати фотовізитівку та відеопрезентацію проєкту.

«На Дніпропетровщині багато потужних громад. Переконані, що вони мають цікаві та актуальні проєкти для місцевого розвитку. Чекаємо на заявки», – сказала регіональна координаторка з комунікацій Програми DOBRE Оксана Якуніна.

Журі відбере 26 громад-фіналістів. Із ними будуть знайомити глядачів в ефірі українських національних каналів. Переможця оголосять 30 вересня 2021-го.

Конкурс проєктів «Наша громада» проводять за підтримки Програми USAID DOBRE. Деталі – на сайті або за телефоном 066-32-20-987.

Оставить комментарий

avatar
250