Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині станція екстреної меддопомоги отримала 12 «швидких» (фото)

На Дніпропетровщині станція екстреної меддопомоги отримала 12 «швидких» (фото)
15 Лют 2021 15:40 | Обласні новини

Для Криворізької станції екстреної меддопомоги придбали 12 «швидких». Це французькі Citroen. В нових авто є все необхідне для порятунку «важких» пацієнтів.

«Наші лікарі – найкращі. Професійні, віддані справі. Вони мають працювати на сучасних обладнанні та машинах. А не «вижимати» останнє з давно застарілої техніки. В нових «швидких» є все необхідне для порятунку пацієнтів», – сказав очільник області Валентин Резніченко.

«Швидкість, із якою лікар дістається до пацієнта, часто грає вирішальну роль. Тому станції екстренної допомоги повинні бути оснащені якісним транспортом», – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Автомобілі придбали коштом держсубвенції. Це французькі Citroen Jumper. Вони найбільш затребувані серед медиків, зручні. Розраховані на цілодобову роботу.

Всередині авто – найнеобхідніше для транспортування пацієнтів. Є ноші, шийні комірці, вакуумні шини, електрокардіограф, кардіомонітор, дефібрилятор, два кисневих балона, пульсоксиметр. Меблі салону з матеріалів, які легко очищуються.

Оставить комментарий

avatar
250