Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині талановита художниця отримала президентську стипендію (фото, віідео)

На Дніпропетровщині талановита художниця отримала президентську стипендію (фото, віідео)
15 Лют 2021 14:40 | Обласні новини

Художниця з Кривого Рогу Юлія Іванова отримала президентську стипендію та увійшла в ТОП-25 стипендіатів у сфері образотворчого мистецтва. Цьогоріч нею відзначили понад дві сотні учнів – молодих письменників і митців. Про це повідомляє «Суспільне Дніпро».

Дівчина навчається у 11-му класі художнього профілю Криворізького обласного ліцею-інтернату для сільської молоді. Мріє пов’язати все своє життя з мистецтвом.

Про те, що отримала президентську стипендію, Юлія дізналася електронною поштою. На сайті президента у переліку стипендіатів знайшла своє ім’я та прізвище. Говорить, як творча людина намагається не пропускати мистецькі конкурси різного рівня.

У ліцеї, на профільному художньо-економічному факультеті, Юлія вивчає художнє мистецтво професійно. У цьому їй також допомагає художниця, викладачка, галеристка та подруга Дарія Маслюкова.

«Минулий рік був плідний, вона отримала стільки нагород, грамот, брала участь у конкурсах, виставках. Зібрала букет своїх нагород, зробила портфоліо і відіслала на оцінку до міністерства. Звісно, вона гідна цього», – каже викладачка.

Оставить комментарий

avatar
250