Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сплачувати за електроенергію тепер можна без комісії в один клік

Сплачувати за електроенергію тепер можна без комісії в один клік
21 Тра 2019 16:38 | Обласні новини

Нова функція в Особистому кабінеті на сайті «Дніпровських енергетичних послуг» робить процес оплати ще більш швидким та комфортним 

З новою опцією користувачам Особистого кабінету не потрібно щоразу при сплаті рахунку за електроенергію вводити номер платіжної карти, CVV або CVC-код і її термін дії. Достатньо один раз зберегти ці дані і в майбутньому здійснювати оплату без комісії в один клік. При цьому є можливість зберегти одразу декілька платіжних карт і щоразу обирати ту, з якої будуть перераховані кошти. Оплата здійснюється на захищеній сторінці процесингового центру банку, безпека якого підтверджена сертифікатом PCI DSS. Нова функція вже доступна як для зареєстрованих, так і для нових користувачів Особистого кабінету.

«Сьогодні ми приділяємо багато уваги впровадженню сучасних сервісів та технологій, що будуть зручними та доступними для кожного споживача. Це і система електронної черги у наших центрах обслуговування, і реалізація продуктів та сервісів з енергоефективності, і розвиток дистанційного обслуговування і, звичайно, нові функції в Особистому кабінеті. Наступний крок – запуск окремого мобільного додатку», – сказав директор постачальної компанії «Дніпровські енергетичні послуги» Юрій Федько.

Серед інших переваг, які мають користувачі Особистого кабінету, – миттєве зарахування коштів, передача показників лічильника, електронна абонентська книжка, консультації в режимі онлайн та можливість сплачувати рахунки у будь-який зручний час без черг та комісії.

 

 

Оставить комментарий

avatar
250