Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині декілька років злочинці займалися розбійними нападами (Фото)

На Дніпропетровщині декілька років злочинці займалися розбійними нападами (Фото)
17 Лип 2020 18:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині поліцейські припинили діяльність банди та вилучили у них арсенал зброї. Учасники організованої злочинної групи протягом декількох років займалися розбійними нападами, збутом наркотиків, залякуванням та катуванням людей. Наразі п’ятьох активних членів банди затримано, їм повідомлено про підозри та обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Про це  17 липня повідомив Голова Національної поліції України. Йдеться на сайті ГУ НП України у Дніпропетровській області.

За його словами, до складу групи входило щонайменше 10 осіб віком від 22 до 45 років. Всі вони раніше судимі за вчинення аналогічних злочинів. А один із затриманих знаходився в міжнародному розшуку.

«Ми встановили їх причетність до скоєння низки злочинів на території Дніпропетровської області, в тому числі пов’язаними із викраденням людей, катуванням, вимаганням. Наразі ми проводимо в них обшуки і вже виявили та вилучили цілий арсенал. Там понад 30 одиниць різноманітної зброї, гранати, міни, тротилові шашки та майже п’ять тисяч набоїв різного калібру», — глава Нацполіції розповів Ігор Клименко.

Оставить комментарий

avatar
250