Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні покровчани перемогли у міжнародних конкурсах

Юні покровчани перемогли у міжнародних конкурсах
17 Лип 2020 19:40 | Обласні новини

Літо надихає на творчість. На Дніпропетровщині вихованці дитячої школи мистецтв Покрова радують своїми творчими здобутками і на канікулах. Тому підтвердження — чергові перемоги у міжнародних конкурсах. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Переконливу перемогу у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Золота Хвиля» здобули учні Дитячої школи мистецтв Єлизавета Бойко та Вероніка Бузько. Їхній дует у номінації «Інструментальний жанр» посів І місце. Першій премії дівчатка завдячують і своєму викладачу А.М. Климошенко.

У фаховому конкурсі під назвою «Козацькому роду нема переводу», який зібрав 1340 учнів класів бандури та студентів вищих навчальних закладів культури та мистецтва і 60 ансамблів з усієї України, перемогла учениця Дитячої школи мистецтв Варвара Сізова.

Конкурс тривав місяць, онлайн-виступ Варвари був у відкритому доступі, набравши чимало переглядів та схвальних відгуків.

Високо оцінило виступ і професійне журі у складі провідних викладачів та знаних бандуристів, надавши учасниці з Покрова І місце. У даній віковій категорії за перемогу змагалися 178 учасників.

Оставить комментарий

avatar
250