Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині створили яскраві мурали (Фото)

На Дніпропетровщині створили яскраві мурали (Фото)
17 Лип 2020 17:40 | Обласні новини

Напередодні Дня гірників і металургів, у Кривому Розі на житломасиві Південного ГЗК закінчили роботу над двома муралами, які тепер стануть візитівкою мікрорайону. Арт-об’єкти виготовили на честь 65-річного ювілею Південного комбінату. Пише «Рудана».

Малювати барвисті стінописи на будинках комбінат запросив відомих в Україні художників — команду Людмили Кирилюк із Запоріжжя. Над стріт-артом працювали до десятка фахівців — художників, дизайнерів, технічної підтримки. Проєкт називається «Покоління майбутнього» — дитячі ігри моделюють наше доросле життя. На муралах зображені хлопчик із іграшковим самоскидом і дівчинка з ляльковим будиночком.

Команда Людмили Кирилюк уперше виконувала такий обсяг роботи — упродовж місяця розмальовувала одразу дві фронтальні стіни житлових будинків (при в’їзді на житломасив).

Людмила Кирилюк та Андріана Кошова спочатку збирали інформацію про Кривий Ріг, спілкувалися з людьми, щоб проникнутись унікальною атмосферою нашого міста. Арт-комплекс уже припав місцевим мешканцям до душі — вони принагідно допомагали художникам, підтримували добрим словом і дякували за створення теплого настрою.

Оставить комментарий

avatar
250