Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Китай розглядає можливість інвестувати кошти у будівництво доріг на Дніпропетровщині

Китай розглядає можливість інвестувати кошти у будівництво доріг на Дніпропетровщині
16 Гру 2019 18:35 | Обласні новини

Будівництво доріг та аеропорту. Це – пріоритетні проєкти, можливість фінансування яких розглядає Китай. Про це стало відомо під час зустрічі голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Бондаренка із представниками китайської корпорації «Сіногідро».

Очільник регіону Олександр Бондаренко зазначив – Дніпропетровщина зацікавлена у залученні зовнішніх інвестицій та співпраці із новими партнерами.

 «Маємо багато інфраструктурних планів, які прагнемо реалізувати у найближчі кілька років. Серед найважливіших проєктів – міжнародний аеропорт. Також у пріоритеті – будівництво якісних доріг по всій області. Нині ремонту потребують сотні кілометрів автошляхів. Ще один напрямок роботи, який намітили на 2020 рік – реконструкція соціально важливих об’єктів – шкіл, лікарень, дитсадків, водогонів», – наголосив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Віце-президент Східноєвропейського та Кавказького відділення корпорації «Сіногідро» Вон Чанмін зазначив – корпорація розглядає можливість інвестувати кошти в інфраструктурні проєкти на Дніпропетровщині. Передусім – у будівництво аеропорту та доріг державного значення.

Оставить комментарий

avatar
250