Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У 2020-му Дніпропетровська ОДА розпочне реконструкцію обласної філармонії 

У 2020-му Дніпропетровська ОДА розпочне реконструкцію обласної філармонії 
16 Гру 2019 18:05 | Обласні новини

Вже наступного року Дніпропетровська ОДА розпочне реконструкцію обласної філармонії. На роботи в обласному бюджеті заклали понад 10 млн грн. Підключитися до осучаснення архітектурної пам’ятки національного значення може і держава, і благодійники, і громадськість. Про це стало відомо під час зустрічі голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка з керівництвом філармонії.

«У 2023-му історична будівля  філармонії справлятиме 110-річчя. За довгий період заклад не знав жодної реконструкції. До цієї знаменної дати хочемо приурочити відкриття повністю оновленої будівлі. В обласному бюджеті на наступний рік заклали понад 10 млн грн. Але це буде лише початком великого проєкту. Для його успішної реалізації чекаємо на допомогу від Мінкульту. А ще – започатковуємо програму донорської благодійної допомоги», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Загальна вартість повної реконструкції будівлі філармонії – понад 200 млн грн. Її частину оновлять обласним коштом. Водночас створять благодійний фонд, на який приватні інвестори та просто мешканці області зможуть направляти кошти для реконструкції.

Оставить комментарий

avatar
250