Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У 2019-му для шкіл області закупили 27 нових автобусів 

У 2019-му для шкіл області закупили 27 нових автобусів 
17 Гру 2019 09:45 | Обласні новини

Дітей та вчителів Дніпропетровщини із віддалених сіл підвозять до освітніх закладів понад 450 автобусів. Це найбільший парк шкільних автівок в Україні. Тільки у 2019-му придбали 27 нових машин. Їх закуповували за державну субвенцію, обласним та місцевим коштом. Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

«Шкільний автопарк в області постійно поповнюється новими машинами. Тільки у цьому навчальному році закупили майже 20 автобусів. У першу чергу намагаємося забезпечити транспортом опорні школи, а також ті, в яких навчаються діти з найвіддаленіших сіл. Часом автівки «накручують» понад 100 км у день», – зазначили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

Восени 2019-го поповнили автопарки навчальні заклади Васильківського, Петропавлівського, П’ятихатського районів. Нові автівки отримали і школи Варварівської, Китайгородської, Межівської, Могилівської, Перещепинської, Покровської, Раївської, Царичанської ОТГ. Машини їм придбали за рахунок державної субвенції.

Оставить комментарий

avatar
250