Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Облдержадміністрація реконструювала басейн у дніпровській школі-інтернаті №3 

Облдержадміністрація реконструювала басейн у дніпровській школі-інтернаті №3 
16 Гру 2019 11:15 | Обласні новини

Після реконструкції будівлю басейну дніпровської школи-інтернату №3 не впізнати. У ній – все для гідролікування та оздоровчих процедур. Сучасні умови для реабілітації дітей із викривленням хребта створила Дніпропетровська ОДА. Зараз підрядники тестують фільтри для очищення води, перевіряють роботу комунікацій. Про це розповів голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Осучаснюємо навчальні заклади і в обласному центрі, і невеличких містах та селах регіону. Вихованці дніпровської школи-інтернату №3 чекали на басейн довгі роки. Тепер вони мають сучасний спортивно-лікувальний комплекс для оздоровлення. Заняття стартують після завершення усіх пусконалагоджувальних робіт», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

У санаторній школі-інтернаті №3 у Дніпрі навчаються та оздоровлюються маленькі мешканці області з викривленням хребта. Для них лікувальне плавання – обов’язкова частина реабілітації. Та останню чверть століття будівля басейну стояла закритою – через ущент застарілі комунікації.

Оставить комментарий

avatar
250