Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Смерть на дорогах: на Дніпропетровщині в аваріях загинуло 175 людей

Смерть на дорогах: на Дніпропетровщині в аваріях загинуло 175 людей
16 Гру 2019 11:35 | Обласні новини

З початку року на Дніпропетровщині в дорожньо-транспортних пригодах загинуло 175 людей. Тільки за останні чотири дні в автомобільних аваріях загинуло 6 людей. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Так, 12 грудня у м. Кривий Ріг водій автомобіля «BMW» здійснив наїзд на жінку 1966 року народження, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП жінка загинула. Цього ж дня у с. Баловка Дніпровського району водій автомобіля «Daewoo Sens» здійснив наїзд на чоловіка 1976 року народження. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та загинув на місці події. Водій місце пригоди залишив та згодом його затримали працівники поліції. У нього було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. 13 грудня у м. Кривий Ріг водій автомобіля «Daewoo Sens» допустив наїзд на жінку 1988 року народження. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, від яких загинула на місці події. Як було встановлено, водій рухався в населеному пункті з перевищенням допустимої швидкості.

Наразі всіх водіїв затримано в порядку ст. 208 КПК України. За даними фактами проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Відповідно до санкції статті водіям-порушникам загрожує до 8 років позбавленням волі.

Оставить комментарий

avatar
250