Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині напали на поліцейського (Фото).

На Дніпропетровщині напали на поліцейського (Фото).
29 Лис 2019 18:40 | Обласні новини

До 5 років позбавлення волі загрожує водію, який напав на поліцейського у Першотравенську. Під час спілкування з поліцейським він різко почав рух автомобіля та протягнув за собою правоохоронця, який тримався за водійські двері. Під час затримання почав чинити опір та вдарив поліцейського. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

29 листопада близько 00:45 поліцейські сектору реагування патрульної поліції м. Першотравенська під час патрулювання зафіксували порушення правил дорожнього руху. На перехресті вулиць Ювілейна та Пушкіна водій автомобіля «Opel Vectra» створив аварійну ситуацію. Чоловік проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися, натомість збільшив швидкість та спробував втекти. При цьому допустив зіткнення зі службовим автомобілем. В результаті 32-річного порушника затримали та доставили до відділення поліції. Транспортний засіб вилучили та поставили на майданчик.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Оставить комментарий

avatar
250