Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Звернутися до очільника Дніпропетровщини тепер можна через «Губербот»

Звернутися до очільника Дніпропетровщини тепер можна через «Губербот»
4 Жов 2019 13:55 | Обласні новини

Бажаєте звернутися до очільника області? Відтепер це можна зробити, не відходячи від комп’ютера чи просто зі смартфона. Все – завдяки чатбот-помічнику голови Дніпропетровської ОДА. Він працює цілодобово у Facebook та Telegram. 

 «Україна взяла курс на діджиталізацію та якнайшвидше впровадження цифрових сервісів в усіх галузях. Передові технології допомагають максимально спростити комунікацію із посадовцями та зробити якісним зворотний зв’язок, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Для мене дуже важливо оперативно отримувати інформацію про проблеми регіону, дізнаватися, чим живуть мешканці й що саме їх хвилює. Дніпропетровщина стала однією з перших областей в Україні, де запрацював «Губербот». За допомогою цієї програми будь-який користувач Facebook та Telegram може легко оформити звернення».

 Відтепер, аби звернутися до голови ОДА з якоюсь пропозицією, клопотанням чи скаргою, не обов’язково їхати до облдержадміністрації. Оформити їх можна у Facebook, на сторінці Дніпропетровської облдержадміністрації, натиснувши кнопку «Повідомлення» на головній. Або за посиланням. У додатку «Telegram» достатньо набрати у пошуку «DniproGuberbot» та розпочати чат.

Оставить комментарий

avatar
250