Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській ОДА впроваджують сучасні технології для проведення нарад

У Дніпропетровській ОДА впроваджують сучасні технології для проведення нарад
4 Жов 2019 14:25 | Обласні новини

Дніпропетровська ОДА змінила формат проведення нарад на онлайн. Відтепер держслужбовці не витрачатимуть час, аби приїхати до центрального офісу облдержадміністрації. Нагальні питання можуть вирішувати прямо з робочого місця, і навіть більше – з будь-якої точки країни та світу. Все завдяки програмі відеозв’язку американської компанії Zoom. Сучасні рішення впроваджує очільник області Олександр Бондаренко.

«Почали втілювати програму eDniproODA – будемо виганяти зашкарублий дух з облдержадміністрації сучасними технологіями. Перша новація – наради в режимі онлайн. Держслужбовцям більше не потрібно відриватися від робочого процесу, витрачати час на дорогу. Обговорюємо термінові питання у форматі відеоконференції. Це зручно, швидко та ефективно», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Для проведення відеоконференцій працівники ОДА використовують програму від американської компанії Zoom. Вона дає можливість проводити обговорення, виводити дані зі свого телефону або комп’ютера та презентації на екран, давати управляти ними іншим учасникам онлайн-зустрічі. Потім – переглянути нараду в записі, а також планувати з інтегрованого онлайн GoogleCalendar.

Оставить комментарий

avatar
250