Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До кінця 2019 року відремонтують ще 5 км дороги Зелене – Богданівка – Богуслав

До кінця 2019 року відремонтують ще 5 км дороги Зелене – Богданівка – Богуслав
26 Вер 2019 09:50 | Обласні новини

У Павлоградському районі ремонтують дорогу місцевого значення Зелене –Богданівка – Богуслав. У 2019-му вже оновили 9 км покриття, ще 5 – нині в роботі. Цей відрізок планують завершити до кінця року. Як просуваються роботи, перевірив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Розуміємо, що без якісних автошляхів не  буде ані швидкої медичної допомоги, ані успішної роботи сучасних підприємств. Тому дороги – це один з пріоритетів роботи Дніпропетровської облдержадміністрації і в цьому році, і в наступних роках», – наголосив голова ОДА Олександр Бондаренко. 

 У Павлоградському районі кипить робота. Там капітально ремонтують дорогу Зелене – Богданівка – Богуслав. Голова Богданівської громади Олексій Грищенко згадує: раніше тут були самі ями.

«Це була не дорога, а пекло. Ми намагалися самостійно засипати ями, але після дощу вони з’являлися знову. А це ж стратегічно важлива дорога: нею машини їдуть на Харків, дітей підвозять до шкіл, кілька змін шахтарів добираються на роботу, – поділився Олексій Грищенко. – Нині ситуація змінюється. Раніше шлях між Новою Дачею та Богданівкою долали за 35 хвилин, зараз – за 5». 

Оставить комментарий

avatar
250