Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Волонтерів Дніпропетровщини запрошують заспівати хором у День Незалежності України

Волонтерів Дніпропетровщини запрошують заспівати хором у День Незалежності України
9 Сер 2019 09:30 | Обласні новини

У День Незалежності на Фестивальному причалі в Дніпрі заспівають лауреати фесту «Пісні, народжені в АТО». Відкриє концерт хор волонтерів. Приєднатися до виконання патріотичних пісень запрошують усіх бажаючих. Про це повідомила начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

«Цьогоріч на IV фестивалі «Пісні, народжені в АТО» започаткували нову традицію – для військових співають цивільні. Це символізує єдність українського народу. На гала-концерті в парку Шевченку хор із майже 30 волонтерів виконав гімн Збройних Сил України. Було дуже зворушливо, щиро та душевно. Вирішили продовжити чудову традицію. Вже маємо декілька учасників. Стартували і репетиції», – розповіла начальниця управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Шуліка.

За задумом організаторів, волонтерський хор відкриватиме концерт лауреатів фесту «Пісні, народжені в АТО». Ще декілька пісень виконає під завісу. Співатимуть під акомпанемент військового оркестру оперативного командування «Схід».

Оставить комментарий

avatar
250