Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська область: під час свята Івана Купала варто бути вкрай уважними

Дніпропетровська область: під час свята Івана Купала варто бути вкрай уважними
5 Лип 2019 13:27 | Новини Нікополя

У ніч із 6 на 7 липня, громадяни Дніпропетровщини будуть відзначати свято Івана Купала.

Цей день не дарма називають святом вогню і води, адже майже всі обрядові дійства пов’язані з цими двома стихіями. Саме тому для надзвичайників Дніпропетровщини це свято – час посиленої уваги, оскільки масові народні гуляння несуть у собі небезпеку виникнення пожеж, а також надзвичайних подій на воді.

Аби святкування пройшло без ускладнень та надзвичайних подій, і не залишило по собі неприємні спогади, в місцях проведення масових заходів будуть нести чергування фахівці Служби порятунку «101».

Тож, шановні громадяни! Варто пам’ятати, що основними причинами трагедій є нехтування або порушення правил безпеки під час купання чи під час користування плавзасобами. Часто жертвами трагедій стають люди, які у цей момент перебували у стані алкогольного сп’яніння, а також діти, що залишилися без нагляду та контролю з боку дорослих.

Будьте уважними, адже правила безпечної поведінки також диктують, що якщо ви розвели багаття, обов’язково загасіть його.

Дбайте про безпеку щоб спогади про свято залишили тільки позитивні емоції. Також, у разі будь якої надзвичайної події відразу телефонуйте до Служби порятунку «101».

Оставить комментарий

avatar
250