Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Запорізькій АЕС створено колегіальний орган для формування стратегічної технічної політики

На Запорізькій АЕС створено колегіальний орган для формування стратегічної технічної політики
5 Лип 2019 10:26 | Новини Нікополя

Під головуванням генерального директора Запорізької АЕС Олександра Остаповця відбулося перше засідання ради фахівців з управління позитивними практиками.

До складу ради увійшли генеральний директор та головний інженер ВП ЗАЕС, а також їх заступники з різних напрямків діяльності. Додатково в раду були включені представники ВАО АЕС МЦ на Запорізькій АЕС, а також фахівці підрозділів, які брали участь у семінарах, нарадах та практиках за межами країни.

Мета засідань – у презентації позитивного світового досвіду і обговорення можливості його втілення на Запорізькій АЕС.

«Рада з управління позитивними практиками є вищим колегіальним органом формування стратегічної технічної політики станції. Вона створена для вдосконалення використання передового міжнародного досвіду на Запорізькій АЕС», – зазначив генеральний директор ВП ЗАЕС Олександр Остаповець.

На першому засіданні про участь в місії підтримки на болгарській АЕС Козлодуй розповів головний фахівець з енергоблоків – начальник блока №4 ВП ЗАЕС Юрій Чернічук.

Надав пропозиції з вдосконалення сфери діяльності служби інформаційних технологій начальник служби Олег Васенко, який приймав участь в конференції з впровадження на АЕС програмного забезпечення, що відбулася в Угорщині на АЕС Пакш.

З доповіддю на тему показників ефективності роботи АЕС, за якими у сукупності оцінюється рівень безпеки атомних станцій, та висновками стосовно роботи семінару, що також пройшов на АЕС Пакш, виступив начальник відділу досвіду експлуатації Альберт Рябуха.

Засідання ради планується проводити щомісячно.

Оставить комментарий

avatar
250