Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЯК УЧНІ НІКОПОЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ПІДКОРЮВАЛИ

Джерело: Нікополь ART

ЯК УЧНІ НІКОПОЛЬСЬКОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ПІДКОРЮВАЛИ
3 Лип 2019 09:28 | Новини Нікополя

Учні Нікопольської школи мистецтв №1 взяли участь у ХХІІ Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Золотий лелека». Про це «Нікополь-арт» дізнався з повідомлення директора школи Ольги Пастушок. Вона написала:

“Нікопольську міську школу мистецтв на ХХІІ Міжнародному фестивалі дитячої творчості
«Золотий лелека» названо найпрофесійнішою!!! Вітаємо учнів: Асмолову Анастасію, Гапич Дарину, Гудиму Єліну, Зеленську Катерину, Найдьон Катерину, Носач Ростислава, Половінцеву Анастасію та викладачів художнього відділення: Дробот Т.Ю. та Яценко К.Ю. з феєричним закінченням навчального 2018-2019 року! Вже стало доброю традицією щорічно приймати участь нашим вихованціям у Міжнародному фестивалі дитячої творчості «ЗОЛОТИЙ ЛЕЛЕКА»! Який проходить з 25 червня по 01 липня 2019 року в курортній зоні селища Рибаківка Миколаївської області.
Фестиваль покликаний створити умови вільного спілкування між дітьми різних країн світу, об’єднати українських дітей, а також сприяти відродженню культури і мистецтв України, пошуку та підтримці її талановитої молоді, надання дітям можливості реалізувати власні творчі здібності, залучення дітей до світу мистецтва, до вивчення національної культури і традицій свого народу. – Але такого результату як цьогоріч у нас ще не було – каже педагог Яценко К.О. Конкурсанти сильні, школи професійні, але ми зібрались і ось результат учнів викладача Дробот Т.Ю.:

1. Носач Ростислав Гран-прі, номінація “Живопис”;
2. Асмолова Анастасія 1 місце, номінація “Живопис”;
3. Гапич Дарина 1 місце, номінація “Живопис”;
4.Гудиму Єліну 1 місце, номінація “Живопис”, викладача Яценко К.Ю.;
5. Зеленська Катерина 1 місце, номінація “Графіка”;
6. Найдьон Катерина 1 місце, номінація “Живопис”;
7. Половінцева Анастасія 1 місце, номінація “Живопис”.

Ми вдячні батькам за підтримку дітей та виховання в любові до праці, педагогам за професіоналізм і любов до наших дітей, дітям хочемо побажати творчих успіхів, нових перемог і здійснення найзаповітніших мрій!!!”

Оставить комментарий

avatar
250