Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ТРЕНЕРУ-ВИКЛАДАЧЕВІ МІСЬКОЇ ДЮСШ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ!

ТРЕНЕРУ-ВИКЛАДАЧЕВІ МІСЬКОЇ ДЮСШ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ МАЙСТЕР СПОРТУ УКРАЇНИ!
2 Лип 2019 16:07 | Новини Нікополя

Міська дитячо-юнацька спортивна школа ім. Дані Дідіка є головною кузнею спортивних талантів, яка дала Покрову не одного чемпіона. Одним із факторів успішної роботи в підготовці спортсменів є досвідчений колектив тренерів-викладачів. Це справжні професіонали, які підкорили чимало спортивних вершин. Зараз вони передають свої знання і досвід новим поколінням покровських спортсменів.

Приємною новиною стало те, що нещодавно спортивне звання “Майстер спорту України” присвоєно тренеру-викладачеві відділення карате Михайлу Фролову. Крім тренерської роботи він є діючим спортсменом, який своїми досягненнями подає приклад для вихованців. На останньому Чемпіонаті України став переможцем і підтвердив своє високе спортивне звання.

Варто зазначити, що в нашій спортивній школі тепер 7 наставників-спортсменів, які мають звання “Майстер спорту України”. Це Ольга Образцова, Наталія Токмань і Тетяна Венгер (акробатика), Олександр Дюльдін (футбол), Віталій Лісняк (тайський бокс), Сергій Сінілов (дзюдо) і Михайло Фролов.

Оставить комментарий

avatar
250