Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відновлення пошкодженого обстрілами житла нікопольців виконується коштом міського бюджету та триває без вихідних

Відновлення пошкодженого обстрілами житла нікопольців виконується коштом міського бюджету та триває без вихідних
6 Тра 2024 16:02 | Новини Нікополя

На жаль, ворог щодня додає роботи будівельним бригадам. Відповідно ми розробили механізм, який дозволяє виконувати відновлення одразу на кількох будинках одночасно. Поки одна бригада виконує камʼяні роботи, на іншій оселі вже можуть ремонтувати покрівлю, – йдеться в публікації міського голови Нікополя Олександра Саюка у Facebook.

Підхід до кожної оселі індивідуальний. Не рідко будівельники стикаються зі складними випадками. Так на фото видно, що інколи будинок потребує повної заміни конструкцій даху. Фахових умінь наших бригад вистачає для проведення й таких робіт. Також серед щоденних видів ремонту: заміна покрівлі даху, відновлення несучих конструкцій стін будинків тощо.

Ми добре розуміємо, що така допомога потрібна, адже у більшості постраждалих просто немає необхідної фінансової можливості відновити власне житло. Тож витрати на матеріали та роботу будівельників покриваються за рахунок коштів міського бюджету. Намагаємось виконати ремонти максимально оперативно, щоб люди якомога швидше могли знову повернутись до своїх осель, – зазначив Олександр Саюк.

Оставить комментарий

avatar
250