Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про роботу комунальних служб міста Нікополь

Про роботу комунальних служб міста Нікополь
6 Тра 2024 15:58 | Новини Нікополя
Завдяки наполегливій роботі, координованій згідно з вказівками міського голови, комунальні служби кожного разу відновлюють нормальне функціонування міста після ворожих обстрілів. Першочерговим завданням комунальників є видалення завалів, розчищення вулиць від обломків будівель та екстрений ремонт пошкоджених будинків, щоб нікопольці не залишалися сам на сам з проблемою.
Безумовно, благоустрій міста також має значення, бо в умовах війни це не тільки естетичний аспект, а й символ нашої стійкості перед випробуваннями.
Цього тижня комунальники продовжували поточний ремонт доріг. Бригади ліквідували ями на проспекті Трубників за допомогою технології «холодний асфальт» та струменевою машиною. Крім того, на цій центральній вулиці оновлювали переходи для пішоходів.
Вздовж проїжджої частин дороги на вул. Патріотів України очищали бордюри від бруду.
Окрема бригада видаляла сухі гілки дерев, щоб під час буревію вони не падали та не наробили шкоди.
У сквері на площі Незалежності прополювали квітники.
На вулиці Електрометалургів дорогу очищали за допомогою пилососа. Також на узбіччі та на розділовій смузі цієї вулиці проводили роботи щодо вирівнювання грунту.
Комунальники активно проводили косовицю. Траву косили на проспекті Трубників, узбіччі дороги на вулицях Т.Шевченка, П.України, Каштановій, Г.Чорнобиля, Прикордонників (колишня В.Усова), Херсонській, Педагогічній (колишня Станіславського), Б.Мозолевського, 50-річчя НЗФ, Гетьмана Богдана Микошинського (колишня Терська), Княжій, І.Мазепи (колишня Миронова), Європейській (колишня Малиновського), П.Орлика, а також у парку Металургів, скверах Молодіжному та Микитинському (колишня назва Визволення), на алеї Каштановій та на кварталах приватного сектору.
На вул. Георгія Нарбута (колишня Корбута) фарбували металеві опори зовнішнього освітлення.
Обов’язковим завданням комунальників також є наведення ладу на території міського кладовища до поминальних днів. За давньою українською традицією після Великодня люди будуть відвідувати могили рідних та близьких. Цього тижня три бригади прибирали стихійні звалища. До роботи була задіяна спецтехніка. Також вздовж території кладовища викошували траву.
Тривали роботи й щодо вивозу твердих побутових відходів та негабариту, біля контейнерних майданчиків замітали.

Оставить комментарий

avatar
250