Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікополь отримав ноутбуки для школярів та бокси для дошкільнят

Нікополь отримав ноутбуки для школярів та бокси для дошкільнят
24 Кві 2024 16:14 | Новини Нікополя
Черговий транш ноутбуків для забезпечення дистанційного навчання учнів навчальних закладів Нікополя отримали від представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Це стало можливим завдяки співпраці міської влади з благодійними організаціями та департаментом освіти Дніпропетровської військової адміністрації.
54 нових пристроїв в тимчасове користування отримають діти, батьки яких боронять зараз нашу державу, загинули під час виконання бойових завдань або мають статус «безвісті зниклий», діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, які мають статус «дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», та діти з інших вразливих категорій.
Для того, щоб отримати сучасний девайс, батькам потрібно звернутися до закладу освіти та написати заяву щодо потреби дитини в комп’ютерному обладнанні для дистанційного навчання.
Слід зазначити, що завдяки системній роботі керівництва області, міської влади з міжнародними партнерами та різними благодійними фондами загальна кількість комп’ютерного обладнання для учнів, яку вже отримали заклади освіти Нікополя на сьогодні – 1839 одиниць.
Крім того, дошкільні навчальні заклади, які залучені до роботи онлайн садочка «Дошколярик», отримали 27 боксів з розвиваючими іграми, літературою та роздатковим матеріалом. Цими боксами будуть забезпечені й педагогічні працівники, які працюють з малюками в безпечних освітніх просторах.

Оставить комментарий

avatar
250