Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

До уваги ветеранів та внутрішньо переміщених осіб громади

До уваги ветеранів та внутрішньо переміщених осіб громади
24 Кві 2024 16:12 | Новини Нікополя

З березня 2024 року Українська компанія Грузар розпочала реалізацію програми, яка надає допомогу сім’ям внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та сім’ям учасників бойових дій, що постраждали від російської агресії. Компанія Грузар працює в Україні з 2012 року, з 2022 року активно допомагає людям, які постраждали від російського вторгнення в Україну.

Компанія пропонує безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та ВПО без будь-яких фінансових витрат. Для оформлення заявки достатньо надати підтвердження статусу УБД або ВПО й заповнити відповідну заявку.

Вся програма є абсолютно БЕЗКОШТОВНОЮ, ознайомитись з якою можна за посиланням https://gruzar.com.ua/social-programs/besplatnaya-perevozka.

Для подачі заявки уважно заповніть онлайн-анкету: https://forms.gle/4zfC7GhXD9Jokzh78.

Зверніть увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, компанія в першу чергу буде надавати допомогу найбільш нужденним сім’ям.

Якщо вам потрібна допомога у заповненні анкети або виникли будь-які інші запитання, зверніться за номером підтримки 38 (097) 919-14-26 з 1000 до 1800.

Оставить комментарий

avatar
250