Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Робота комунальників міста Нікополь минулого тижня

Робота комунальників міста Нікополь минулого тижня
8 Кві 2024 14:56 | Новини Нікополя
Обстріли ворога залишають за собою руйнування та безлад, перериваючи ритм життя нашого міста майже кожного дня. Але саме в таких складних умовах всі краще розуміють наскільки важлива оперативна організація праці комунальників, які постійно приходять на допомогу нікопольцям. Цього тижня бригади трьох комунальних підприємств вивозили будівельні уламки та проводили екстрений ремонт понівечених будинків.
Серед робіт з благоустрою цього тижня комунальники почали покіс газонів. Роботи проводили на Каштановій алеї та біля пам’ятника Захисник України.
Автобусні зупинки на вулиці Електрометалургів очищали від наліпок та об’яв.
Електрики Автодору відновлювали лінії зовнішнього освітлення, які були пошкоджені через обстріли російських військ.
З узбіччя доріг прибирали опале листя та очищали бордюри від бруду на вулицях П.Калнишевського (колишня Гагаріна), Михайла Драгоманова (колишня Губкіна), Юрія Липи (колишня Надьожкіна), Дружби, 50-річчя НЗФ та Патріотів України.
Також наводили чистоту на центральній алеї проспекту Трубників.
Планування грунту проводили на узбіччі дороги вулиць Г.Чорнобиля, Першотравневій та на незайманій території на вулиці Шевченка.
Для того, щоб ландшафт міста був безпечним та красивим окремі бригади комунальників обрізали сухе гілля дерев на вулиці Г.Чорнобиля та зносили старі аварійні тополі біля дошкільного навчального закладу №4.
На занедбаних територіях (вулиці Преображенській, Шевченка та Патріотів України) обрізали парость.
Після прополювання клумб працівники Паркового почали монтування системи крапельного поливу. Роботи велися в сквері Молодіжному та сквері на площі Незалежності.
На міському кладовищі прибирали стихійні звалища.
У різних районах міста наводили лад біля контейнерних майданчиків, вивозили тверді побутові відходи з контейнерів та негабарит.

Оставить комментарий

avatar
250