Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські колективи представляють рідне місто на різноманітних конкурсах та змаганнях

Нікопольські колективи представляють рідне місто на різноманітних конкурсах та змаганнях
15 Бер 2024 17:15 | Новини Нікополя

 З 1 по 9 березня в шаховому клубі криворіжського ДЮСШ №3 проходив чемпіонат міста серед молоді з класичних шахів з підсумковим заліком у вікових категоріях до 14 та до 20 років. У турнірі брали участь 26 шахістів (2004р.н.та молодше) з кваліфікацією не нижче за 3-й спортивний розряд, серед яких 10 першорозрядників. Змагання проводились за швейцарською системою в 9 турів із контролем часу 60 хв + 30 сек за хід кожному учаснику. ЗА ПІДСУМКАМИ ЧЕМПІОНАТУ У ЗАЛІКУ ДО 14 РОКІВ 2 МІСЦЕ ЗАЙНЯВ ВИХОВАНЕЦЬ НІКОПОЛЬСЬКОГО БУДИНКА ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ МИКИТА БЄЛЯШЕВСЬКИЙ. Юний шахіст отримав медаль та грамоту від федерації шахів м.Кривого Рогу.

◼️ 17 лютого 2024 року у м.Києві проходив (дистанційно) Всеукраїнський багатожанровий конкурс “Моя Україна”. Фестиваль був спрямований на підтримку та розвиток української культури та збереження українських традицій. У складі журі – Професійні  діячі культури і мистецтва, Продюсерські центри, Представники шоу-бізнесу, артисти.  Серед конкурсантів були учасники народного фольклорного гурту «Микитин Ріг» Нікопольського культурно-дозвіллєвого центру. За результатами фестивалю  “Моя Україна” Народний фольклорний гурт Микитин Ріг, керівник Петро Одинцов, здобув І місце в номінації «Ансамблі»(хор). Бажаємо переможцям подальших успіхів та нових досягнень!

◼️ Гімнастки ДЮСШ «Електрометалург» взяли участь у всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики «HARRY POTTER CUP», який проходив 8-9 березня 2024 р. у Бучі. Дівчата порадували своїми виступами тренерів та батьків: 1 місце Дар’я ВАЩЕНКО, 1 місце Софія РИЧКОВА, 1 місце Анастасія ПОГАН. Вітаємо спортсменок та їх тренерів Наталю ЛУНЬОВУ, Валентину ШЕМЕТУ та хореографа Сергія КАРПОВИЧА.

◼️ В Чехії відбувся регіональний турнір (рапід) серед школярів “Гран-Прі м.Літомержіце 2024″. Всього 55 юнаків та дівчат з різних міст Устіцького краю грали за швейцарською системою 7 турів (20+5). У СТАРШИХ ЮНАКІВ ПЕРЕМОГУ ЗДОБУВ ВМХОВАНЕЦЬ НІКОПОЛЬСЬКОГО БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ІВАН ПОЛЯКОВ. Іван в семи турах набрав 6 очок (+5=2) і за додатковими показниками здобув Кубок Гран Прі!

Оставить комментарий

avatar
250