Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні підприємства сумлінно виконують свою роботу та дбають про благоустрій міста Нікополя

Комунальні підприємства сумлінно виконують свою роботу та дбають про благоустрій міста Нікополя
11 Бер 2024 17:06 | Новини Нікополя
Незважаючи на те, що ворог щодня обстрілює Нікополь, комунальні підприємства сумлінно виконують свою роботу та дбають про благоустрій міста. Забезпечити охайний вид, щоб нікопольці бачили, що живуть у цивілізованому місті – є тим пріоритетом, який ставить перед комунальниками міський голова.
У прифронтовому місті надзвичайно важливо оперативно допомагати постраждалим. Тож і цього тижня комунальники працювали над ліквідацією наслідків обстрілів, вивозили розбитий шифер, цеглини та інше будівельне сміття. Закривали вікна та дахи пошкоджених будинків.
Крім того, зусилля комунальників були спрямовані на наведення ладу на вулицях міста. Цього тижня продовжувалися роботи щодо очищення бордюрів від змету, що накопичився взимку, на вулицях П.України та Г.Чорнобиля. Також вздовж цих вулиць замітали пішохідні доріжки та прибирали опале листя з узбіччя доріг.
Дорожнє покриття на вул. Херсонській очищали від посипкового матеріалу «Бобкетом» з щіткою.
На пустирі, що на вул. Електрометалургів, розрівнювали грунт. Купи гілля та парості, що обрізали на незайманій території на вул. Преображенській, вивозили за допомогою спецтехніки.
Також комунальники прибирали ще на двох занедбаних територіях біля п’ятиповерхівок, що знаходяться на вул. Г.Чорнобиля. Там згрібали опале листя та сміття, ліквідовували зарості.
Окремі бригади наводили лад на майданчиках, де встановлені контейнери для збору твердих побутових відходів.

Оставить комментарий

avatar
250