Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Нікопольські заклади загальної середньої освіти знову отримали сучасні девайси

Нікопольські заклади загальної середньої освіти знову отримали сучасні девайси
23 Лют 2024 20:04 | Новини Нікополя
Нікополь, на жаль, ще знаходиться в зоні активних бойових дій, і заклади загальної середньої освіти нашого міста продовжують перебувати на дистанційній формі навчання. Тому керівництво області та міська влада проводять системну роботу з міжнародними партнерами для того, щоб наші учні були забезпечені сучасним комп’ютерним обладнанням та мали змогу здобувати освіту в онлайн-режимі.
Нещодавно навчальні заклади в черговий раз поповнилися комп’ютерним обладнанням від міжнародної організації ЮНЕСКО (UNESCO). Це 57 хромбуків, які отримають діти соціально вразливих категорій, а саме: батьки яких боронять зараз нашу державу, загинули під час виконання бойових завдань або мають статус «безвісті зниклий», а також діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, які мають статус «дитина, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», діти-сироти та позбавлені батьківського піклування.
Для того, щоб отримати сучасний девайс для дистанційного навчання, батькам потрібно звернутися до закладу освіти та написати заяву щодо потреби дитини в комп’ютерному обладнанні для дистанційного навчання.

Оставить комментарий

avatar
250