Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Гуманітарна місія “Проліска” за підтримки UNHCR Ukraine – Агентство ООН у справах біженців в Україні продовжує видачу наборів непродовольчих товарів

Гуманітарна місія “Проліска” за підтримки UNHCR Ukraine – Агентство ООН у справах біженців в Україні продовжує видачу наборів непродовольчих товарів
23 Лют 2024 20:01 | Новини Нікополя
До складу наборів входять товари першої необхідності, зокрема: теплі ковдри, посуд і сонячні ліхтарі.
Отримати набори можуть наступні категорії громадян:
〰️ Особи з інвалідністю 1 групи.
〰️ Особи з інвалідністю 2 групи.
〰️ Сім’ї з дітьми, які мають інвалідність.
〰️ Маломобільні групи населення (за довідкою сімейного лікаря).
❗️За вимогами фонду крім тих, що отримали грошову допомогу від УВКБ ООН у партнерстві з БФ «Право на захист» та тих, що вже отримали дані набори раніше.
?️ Видача допомоги триватиме до кінця лютого 2024р. в спортивній залі стадіону «Металург ім. О.І. Куценка» з 9:00 до 15:00 в будні дні.
? Для отримання допомоги необхідно мати в наявності оригінали документів: паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код), документ, або помітку в паспорті, що підтверджує реєстрацію місця проживання у Нікополі (прописка), довідка, що підтверджує соціальний статус.
❕За осіб, які не в змозі особисто отримати гуманітарну допомогу її можуть отримати їх представники. Але лише за наявності документів, які підтверджують особу та документів того, на кого отримується гуманітарна допомога.
??‍?? Міська влада продовжує об’єднувати свої зусилля разом з благодійними організаціями задля допомоги тим, хто перебуває у важких життєвих обставинах через війну в країні.

Оставить комментарий

avatar
250