Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Комунальні служби працюють у Нікополі

Комунальні служби працюють у Нікополі
4 Гру 2023 21:48 | Новини Нікополя
Майже кожного дня, нерідко по кілька разів, ворог атакує мирний Нікополь, тому й цього тижня комунальні служби першочергово приділяли увагу ліквідації наслідків обстрілів, прибирали уламки та бите скло.
Проте й лад на вулицях міста комунальники також підтримували. Згрібали опале листя на вулицях Шевченка та Кармелюка, а також у сквері на площі Незалежності. Зібране в купи листя вивозили.
Окрема бригада очищала зливові стоки від мулу та бруду для того, щоб на проїжджій частині дороги не накопичувалася дощова та тала вода.
Електрики Автодору продовжували проводити монтаж резервних електричних мереж в найпростіших укриттях для того, щоб у разі перебоїв з централізованим електропостачанням там можна було вмикати генератори.
Проводилися роботи з санітарної обрізки дерев. Також розпилювали та прибирали гілки та дерева, що впали від сильних поривів вітру.
Окрім цього комунальники утримували в належному санітарному стані модульні захисні споруди для того, щоб нікопольці мали змогу користуватися ними під час загрози артобстрілу.

Оставить комментарий

avatar
250