Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Пишаємось нікопольськими спортсменами

Пишаємось нікопольськими спортсменами
30 Лис 2023 20:11 | Новини Нікополя
25 листопада, у Польщі проходив міжнародний турнір з художньої гімнастики, де взяла участь вихованка ДЮСШ «Електрометалург» Олександра МЕЖЕВІКИНА і виборола золоту нагороду.
Вітаємо гімнастку та її тренерів Наталю ЛУНЬОВУ, Валентину ШЕМЕТУ та хореографа Сергія КАРПОВИЧА.
5-27 листопада у Дніпрі відбувся V Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “DNIPRO GRACE”. До участі у змаганнях долучилися 800 спортсменок з різних областей України, серед яких були і 26 вихованок ДЮСШ «Електрометалург».
Наші результати:
1 місце Анна БИЧКО, Юлія БИЧКО, Софія РИЧКОВА, Олександра ГРИШИНА, Альона ПОВАРЕНКО, Яна САВЧЕНКО, Поліна САВЧЕНКО, Маргарита ГАЛАГАН, Мирослава АНАНЬЄВА
2 місце Кіра КУРИЛО, Поліна БАС, Ніколь ПОЛКАНОВА, Віка КАРАЖОВА, Поліна ТЯГУНОВА
3 місце Анастасія КОВАЛЕНКО, Злата УЖВІЙ, Лія САМОЙЛОВА-РУДЬ, Діана СІНГАЄВСЬКА, Ангеліна КУЧИНАШ
Вітаємо спортсменок та їх тренерів Наталю ЛУНЬОВУ, Валентину ШЕМЕТУ та хореографа Сергія КАРПОВИЧА.
26 листопада команда КЗ “ДЮСШ №1” взяла участь у Кубку Підгородненської громади з волейболу серед дівчат 2010 р.н. та молодше, що пройшов у м. Підгородне.
Дівчата посіли 4 місце.
Склад команди: Настіч Настя, Мінервіна Аліса, Харитонова Олександра, Просфіріна Ангеліна, Чорна Златослава, Сахно Софія, Альохіна Міра, Альохіна Ліза.
Вітаємо дівчат, їх батьків та тренера Сергія Риженка з непоганим результатом!
25-26 листопада у Дніпрі пройшов Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики “Dnipro Grace”.
Ляшенко Софія – вихованка тренера Олени Ястребової, виступаючи у категорії серед діват 2008 року народження у вправа з булавами завоювала 1 місце.
Ще одна вихованка Олени Ястребової – Катерина Огурцова, яка зараз тренується у Дніпровській школі олімпійського резерву посіла 3 місце у двоборстві (стрічка + обруч).
Підопічні тренера Олесі Король – Катерина Міхалєва та Даша Євенко, виступаючи серед дівчат 2009 року народження у двоборстві (булави+обруч), зайняли 4 та 5 місця відповідно.
18 листопада у Дніпрі пройшов чемпіонат області з легкої атлетики, де взяв участь вихованець ДЮСШ «Електрометалург» Павло СНУРНИЦИН і посів 4 місце у бігу з бар’єрами.
Вітаємо спортсмена та його тренера Олександра ПАЦЕЛЮ.
18 листопада, у м. Жовті Води проходив чемпіонат Дніпропетровської області з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 2008-2009 року народження та 2013-2014 року народження.
Спортсмени ДЮСШ «Електрометалург» показали такі результати:
2 місце Микита ГОСАЛО (вагова категорія 88 кг)
5 місце Іван СОБАКАРЬ (вагова категорія 71 кг)
Вітаємо спортсменів та їх тренерів Григорія ДАШКА та Олега КУЛІША.

Оставить комментарий

avatar
250