Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Добірка спортивних досягнень нікопольців

Добірка спортивних досягнень нікопольців
14 Лис 2023 16:36 | Новини Нікополя

З 10 по 11 листопада у Львові на базі скеледрому “The Wall” відбувся етап Кубку України серед дорослих зі скелелазіння (дисципліна боулдеринг), який проводився у рамках фестивалю The Wall CUP. Вихованці НДЮСШ «Трубник» прийняли участь в цих змаганнях. Константинов Євген став бронзовим призером змагань і був нагороджений грамотою і цінним подарунком. Вітаємо Євгена і його тренерів-викладачів Вікторію Лось та Олену Александрову з успішним виступом!

З 05 по 12 листопада в селі Бояни Чернівецької області проходив чемпіонат України з боксу серед молоді 2006-2007 рр.н. На змагання з‘їхалися 295 кращих спортсменів нашої країни у цій віковій категорії. Вихованці НДЮСШ «Трубник» Нікіта Захарченко та Андрій Біленко прийняли участь в змаганнях у складі збірної команди Дніпропетровської області. Нікіта Захарченко у ваговій категорії 75 кг. став переможцем змагань і піднявся на найвищу сходинку п’єдесталу, а Андрій Біленко у ваговій категорії 48 кг. виборов срібну медаль і виконав норматив «Майстер Спорту України». Збірна команда Дніпропетровської області посіла друге місце в загальному командному заліку. Вітаємо наших спортсменів і їх тренерів-викладачів Костянтина Чекалова, Андрія Сипченка та Ігоря Мацеборко з чудовим виступом і бажаємо подальших успіхів і перемоги на боксерському рингу!

В традиційному рапід турнірі Іnnerschweizer Schachtag 2023 який проходив 12.11.2023 р. в м.Цуг (Швейцарія)
Грало 120 гравців Швейцарія, Туреччина, Україна, Вьєтнам, Словенія, Франція, Італія -відзначилися нікопольські шахісти.
В категорії Ю-16(sattelite,33 учасника,20+0) наші хлопці виступили відмінно
1 місце – Шевченко Данило(1р. тренер Григор’ян Д.)- 6,5 очка з 7
2.Гофштеттер Ноа (AFM) – 6оч
3. місце – Хамраєв Микита (1р.тренер Мартіян О.)-5,5 очка
(Группа С,37 учасників)
1р. Хамраєв Сергій -6,5 очка- 1 МІСЦЕ! який не залишив шансів аматорам.
Таня Гринюк з м.Нікополь після кубку України і перемоги в федерації AWPC 29.10.23, вже 11 листопада взяла участь у відкритому кубку Польщі в м.Пружков, федерації WPC по жиму лежачи, представляючи Україну.Вона стала бронзовим призером змагання в номінації Open Master.У кубку брали участь найсильніші жимовики Польщі.Окрім медалі і діплома Таня від польської федерації отримала пам’ятні подарунки.

Оставить комментарий

avatar
250