Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Нікополі відзначили працівників культури

У Нікополі відзначили працівників культури
10 Лис 2023 17:45 | Новини Нікополя
З перших днів війни працівники культури долучилися до протистояння російській ворожій навалі та допомоги Збройним силам України: плели маскувальні сітки, шили одяг та постільну білизну, виготовляли окопні свічки, створювали на базі комунальних закладів пункти гуманітарної допомоги, збирали прості, але такі необхідні речі для воїнів на фронт.
Поступово нікопольські заклади культури перетворились на гуманітарні хаби для всіх, хто залишився у місті, попри майже щоденні обстріли ворожої артилерії. На жаль, працівники культури сьогодні не на сцені, бо виконують свій обов’язок там, де вони найнеобхідніші – вони активно підтримують тил заради миру та свободи.
Сьогодні, з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, міський голова Нікополя Олександр Саюк вручив Вітальні листи «За високий професійний рівень, виняткову самовіддачу та стійкість духу» комунальним закладам міста.
– Вітаю наших працівників культури зі святом і висловлюю велику вдячність за те, що ви виконуєте свою роботу та долучились до дуже багатьох важливих справ, допомагаєте місту та його мешканцям. Щиро бажаю вам здоров’я, натхнення та перемоги, яку ми разом з вами активно наближаємо! – сказав Олександр Саюк.
Долучилися до привітань працівників культури й заступник міського голови Ірина Харченко та начальниця управління гуманітарної політики Олександра Голованова, які нагородили нікопольських працівників культури Подяками управління гуманітарної політики «За вагомий внесок в збереження культурної спадщини і розвиток культурного потенціалу Нікополя».

Оставить комментарий

avatar
250