Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дев’ятикласниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі!

Дев’ятикласниця з Нікополя стала призером у всеукраїнському конкурсі!
17 Жов 2023 18:33 | Новини Нікополя
Навчально-науковим інститутом права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту України у травні-вересні 2023 року проведено Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя».
Метою Конкурсу є привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, поширення європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.
У конкурсі взяли участь понад 2000 учасників з усіх регіонів України.
Журі конкурсу визначило 100 переможців і призерів конкурсу. Учениця 9 класу Нікопольської гімназії №14 Марія БРЕЙ зайняла 3-тє місце (вчитель української мови та літератури, класний керівник Інна РЕПЕШКО).
Марія взяла участь у церемонії нагородження, що відбулася на базі Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, де отримала цінні призи та подарунки!
Ми пишаємося тобою!

Оставить комментарий

avatar
250