Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Незважаючи на постійні ворожі обстріли, наше місто продовжує жити

Незважаючи на постійні ворожі обстріли, наше місто продовжує жити
17 Жов 2023 16:38 | Новини Нікополя
Комунальники ремонтують дороги, прибирають опале листя, проводять санітарну обрізку дерев і не тільки. Про хід виконання робіт з благоустрою керівники комунальних підприємств кожного дня доповідають міському голові.
Цього тижня бригади Автодору продовжували роботи щодо ремонту доріг для того, щоб підтримувати їх у належному стані. На вул. Г.Чорнобиля заливали тріщини асфальтобетонного покриття бітумною мастикою, на вул. Чехова проводили ямковий ремонт струменевим методом, на вул. Менделєєва ліквідували вибоїни, використовуючи технологію «холодний асфальт». Проведення цих робіт не тільки забезпечить комфортне пересування автотранспортом вулицями міста, але й відчутно заощадить кошти місцевого бюджету на поточних ремонтах доріг у майбутньому.
Електрики цього підприємства проводили технічне обслуговування шаф керування зовнішнім освітленням.
Комунальники регулярно проводять прибирання вулиць, модульних укриттів та автобусних зупинок. Пил дорожнім пилососом прибирали на проспекті Трубників та на восьми вулицях: Електрометалургів, В.Усова, Херсонській, Соборній та інш.
Опале листя згрібали на купи та вивозили за допомогою спецтехніки у парках, скверах та на алеях, а також вздовж вулиць Першотравневої та Шевченка.
Планування грунту тривало на узбіччі вулиць Електрометалургів та Г.Чорнобиля. Проведення цих робіт важливе тому, що дасть можливість вже наступного року застосовувати техніку для покосу бур’янів.
Окремі бригади зносили старі аварійні дерева, обрізали сухі гілки та викорчовували пні.
Сезон водограїв закінчився і працівники Паркового цього тижня демонтували їх обладнання.
Крім того, комунальники були вимушені прибирати на вулицях Б.Мозолевського та Херсонській стихійні звалища, які несвідомі жителі Нікополя там наскладали.

Оставить комментарий

avatar
250