Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Враховуючи безпекову ситуацію цьогоріч святкування Дня міста Нікополя проходило переважно в онлайн форматі

Враховуючи безпекову ситуацію цьогоріч святкування Дня міста Нікополя проходило переважно в онлайн форматі
29 Вер 2023 17:30 | Новини Нікополя
На сторінках соцмереж можна знайти цікаву інформацію про історію та здобутки Нікополя від Нікопольського краєзнавчого музею.
Заклади бібліотечної системи також підготували тематичні статті, віртуальні виставки та відео. Ось посилання на деякі з них: Книжкова тематична виставка “Відкривай для себе місто рідне!”, До Дня народження нашого славного та нескореного міста Нікополь – вірш нікопольської поетеси Ольги Мітченко, Віртуальна виставка картин нікопольських художників про рідне місто, Пам’ятники Нікополя – віртуальна екскурсія.
Приготував музичне вітання до Дня народження міста й колектив Нікопольської міської школи мистецтв.
Працівники управління гуманітарної політики міської ради теж приєднались до привітань: З днем міста, рідний Нікополь!
Нікополь багатий талановитими і працьовитими людьми, в цьому переконалися присутні музично-поетичного святкового заходу «Від покоління до покоління», який організував Нікопольський територіальний центр соціального обслуговування.
Загалом цього дня багато хто згадує святкування Дня народження міста у прийдешні роки та ділиться фотографіями нікопольських краєвидів.
Кожен нікополець сьогодні чекає на повернення мирних часів, невпинно працює на Перемогу та допомагає захисникам України. Ми обов’язково знову відсвяткуємо разом День міста Нікополь на головній площі у рік Перемоги України!

Оставить комментарий

avatar
250