Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Наповнений яскравими емоціями відпочинок в Угорщині став можливим завдяки злагодженій роботі влади та волонтерів

Наповнений яскравими емоціями відпочинок в Угорщині став можливим завдяки злагодженій роботі влади та волонтерів
30 Сер 2023 15:34 | Новини Нікополя
Міська влада Нікополя постійно співпрацює з Дніпропетровською обласною держадміністрацією та волонтерами завдяки чому 26 дітей шкільного віку пільгових категорій (діти загиблих військовослужбовців, захисників України та з багатодітних сімей) гарно відпочили в Угорщині.
Одна група розмістилася в таборі в місті Мішкольц. Програма відпочинку була дуже насиченою. Діти гуляли в місцевих парках, на комфортному автобусі проїхалися містом, ходили на екскурсію в зоопарк, який є одним із найстаріших в Європі, весело проводили час в аквапарку.
В один з днів ознайомилися з роботою рятувальників. Наприкінці зустрічі пожежники влаштували дітям справжню пінну вечірку прямо з пожарної машини!
Крім того, відпочиваючі брали участь у спортивних естафетах, грали в бадмінтон, волейбол та футбол.
На зворотньому шляху, під час повернення в Україну, група із задоволенням відвідала середньовічну фортецю – Мукачевський замок.
Друга група дітей відпочивала в таборі в місті Фоньод. Це мальовнича територія на березі озера Балатон.
За тиждень відпочинку дітлахи побували на екскурсії у місті, каталися на кораблі. Розваг вистачало всім та на різні смаки. За бажанням можна було стрибати на батутах, кататися з водних гірок, опановувати стрільбу з лука, кататися на каное та на баггах.
Також діти приймали участь у спортивних змаганнях, за що отримували нагороди.

Оставить комментарий

avatar
250