Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто доглянуте завдяки невтомній праці комунальників

Місто доглянуте завдяки невтомній праці комунальників
14 Сер 2023 16:11 | Новини Нікополя
Ворожі обстріли Нікополя, на жаль, не припиняються. За завданням керівництва міста працівники комунальних підприємств залучаються до оперативної ліквідації їх наслідків: прибирають біля пошкоджених будинків будівельні уламки, бите скло та ін.
Також комунальники продовжують дбати й про благоустрій, завдяки чому місто залишається доглянутим і охайним.
Цього тижня вони відновлювали роботу міських фонтанів. Зносили аварійні дерева згідно складених актів, проводили санітарну обрізку дерев. Обрізане сухе гілля прибирали та вивозили.
Фарбували металеві опори зовнішнього освітлення на пр. Трубників, прополювали квітники у сквері на площі Незалежності, продовжували планування грунту на узбіччі дороги вулиці В.Усова, очищали бордюри від пилу, сухого листя та сміття на вулицях Г.Чорнобиля, 50 років НЗФ, Станіславського, Каштановій та інш.
Роботи щодо покосу трави комунальники проводили в парках та скверах міста, на кварталах приватного сектору та на узбіччі доріг таких вулиць як Преображенська, Херсонська, Станіславського, Б.Мозолевського, Каштанова, Дружби та інші.
Крім того, в Нікополі постійно ведуть ремонт доріг. На вулиці Херсонській комунальники заливали бітумною мастикою тріщини дорожнього покриття, щоб зберегти дорогу від руйнації в майбутньому. На проїжджій частині дороги вулиць І.Мазепи та Кооперативної проводили ямковий ремонт.

Оставить комментарий

avatar
250