Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міська влада продовжує системно допомагати постраждалим від обстрілів нікопольцям

Міська влада продовжує системно допомагати постраждалим від обстрілів нікопольцям
10 Сер 2023 19:18 | Новини Нікополя
Ворог обстрілює Нікополь майже щодня. Починаючи лише з понеділка внаслідок ворожих обстрілів загинули двоє мешканців нашого міста, ще четверо отримали мінно-вибухові травми та осколкові поранення. Пошкоджено храм, спортивну школу, 2 ліцеї, 42 приватних житлових будинків, 17 господарчих споруд, 6 легкових автомобілів, газопроводи, ліній електропередач, водогони.
Міська влада не лишає людей на самоті з бідою. Оперативно, до усунення наслідків обстрілів долучаються комунальні служби. Постраждалим безкоштовно надають необхідні будівельні матеріали, проводять екстрені ремонти осель для відновлення можливості проживати у них. Пізніше пошкоджені стіни та дахи будуть відремонтовані іншими бригадами за кошти міського бюджету.
Працівники комунальних підприємств допомагають прибрати уламки, будівельне сміття, розбите скло та ін. На місцях обстрілів також працюють аварійні бригади з відновлення електро- та газопостачання.
Нагадуємо, якщо ви постраждали від ворожого обстрілу слід звернутись на гарячу лінію Нікопольської міської ради за телефонами:
056 669 60 61 та 068 495 25 84 – з 7.00 до 19.00; 0800 504 105 – цілодобово.

Оставить комментарий

avatar
250